Your are in :

Artists

Teatri ODA

Add to favourite

Country : Kosovo

ODA është një organizatë e pavarur e përkushtuar në zhvillimin profesional të artit teatror duke nxitur ndërlidhjen edhe me disiplinat e tjera të artit, ndërton baza të forta artistike dhe kulturore për gjeneratat e ardhshme.

ODA është e vendosur të luaj rolin e saj në forcimin e sektorit kulturor në shoqëri dhe të ndikojë fuqishëm në ndërtimin e një Kosove të hapur dhe demokratike.